groen
pedicure met gellak roze
dolly
french babyboom
foto 1
pink
foto 5
foto 2
pedicure met gellak
foto 4
foto 6
Pedicure + gellak
rubberbase nude
man voor en na
rubberbase full color
glitter
zwart 2

Wandelwol

WandelWol® antidruk-wol

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol antidruk-producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten. Velen gingen u al voor!


Voor wie

WandelWol antidruk-wol producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

Wandelwol antidruk-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol- antidruk wol zorgt door zijn thermische werking voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar verzacht. WandelWol antidruk-wol werkt druk-ontlastend en huid-herstellend.


Toepassen WandelWol antidruk-wol

Wat doet WandelWol antidruk-wol:

  • Ontlast
  • Werkt preventief
  • Verzacht
  • Helpt het herstellend vermogen van de huid dmv lanoline
  • Hecht zich aan de sok, waardoor WandelWol antidruk-wol op de juiste plek op de huid blijft zitten
  • Geen plakresten! Dus ook geschikt voor de gevoelige huid
  • 100% biologisch = 100% afbreekbaar
  • Klontert niet, en rolt niet op

WandelWol antidruk-wol dient uitsluitend gebruikt te worden zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing op de website en toegevoegd bij het product. Bij gebruik anders dan is beschreven wordt er geen garantie verleent aan producten van WandelWol antidruk-wol en diens producten en valt het ook buiten de verantwoording van het product met doel zoals deze wordt verkocht.


Beschikbaar in 2 formaten

  • 10 gram: €7
  • 20 gram: €10


Bestellen

Neem contact op via facebook, messenger, mail of telefoon en je kan dit na afspraak komen afhalen.

Wandelwol
wandelwol toepassen
wandelwol toepassen 2
wandelwol toepassen 1