Behandelingen

Je kan bij Care4Beauty terecht voor verschillende behandelingen.


Samen met jou stel ik een behandeling samen die tot een optimaal resultaat leidt.


'Dream without fear, love without limits'

Pedicure

Rubberbase

Gelnagels

Laserontharing

Pedicure

Sinds september 2019 ben ik in opleiding tot gespecialiseerd voetverzorger(GVV). Over deze term bestaat er nogal wat verwarring. Daar waar de esthetische pedicure of schoonheidsspecialiste zich moet beperken in een aantal handelingen, gaat de GVV verder. 

Een basis voetverzorging die gepaard gaat met een grondige screening van de voeten, aangevuld met de verzorging van huid- en nagelaandoeningen met als hoofddoel pijn en ongemakken te verhelpen.


Wat gebeurt er tijdens een behandeling:

 • Screening van de voeten en invullen steekkaart 
 • Knippen, vijlen en proper maken van de nagels
 • Verwijderen van eventuele eeltpitten
 • Verwijderen van overtollig eelt
 • Advies voor verdere thuisbehandeling


Spa pedicure

Een spa-pedicure is een cosmetische behandeling (geen medische).

De behandeling zorgt voor een jonger, verfrissend en ontspannend gevoel. Het zorgt tevens voor een betere doorbloeding van de onderbenen en maakt uw voeten zachter en gladder.


U kan kiezen voor 2 verschillende behandelingen nl Spa pedicure basic of Spa pedicure wellness


Wat gebeurt er tijdens de Spa pedicure basic:

 • Screening van de voeten
 • Scrubbing van de voeten en onderbenen
 • Massage van de voeten en onderbenen
 • Afgewerkt met de verzorgende producten van Footlogix
 • Advies voor thuisbehandeling


Wat gebeurt er tijdens de Spa pedicure wellness:

 • Screening van de voeten
 • Knippen, vijlen en reinigen van de nagels
 • Oppervlakkig eelt verwijderen
 • Scrubben van voeten en onderbenen
 • Massage van de voeten en onderbenen
 • Afgewerkt met de verzorgende producten van Footlogix
 • Advies voor thuisbehandeling


Kunstnagels

Wanneer u voor het eerst langs komt in het salon gaan we samen de nagels evalueren en nazien wat de wensen en mogelijkheden zijn. Kunstnagels zijn niet zomaar accessoires die kunnen gedragen of uitgedaan worden. Dit betekent dus een langdurig engagement met inzet van zowel mezelf als nagelstyliste als u de drager van de kunstnagels.


Bij Care4Beauty staat kwaliteit voorop. Hierdoor vraagt dit meer tijd dan een doorsnee behandeling in een nagelsalon. Deze tijd is nodig om van elke set een kunstwerk te maken. Bij elke behandeling gaat een grondige elektrische manicure vooraf. Dit zorgt er voor dat je langer kan genieten van je kunstnagels doordat er dichter bij de nagelriemen wordt gelakt en zo minder snel uitgroei ontstaat.


Rubberbase

Dit is de nieuwste generatie flexibele gel die ideaal is om korte nagels te verstevigen. Door deze flexibele formule, buigt deze mee met de beweging  van de natuurlijke nagel zonder dat deze gaat barsten of buigen. Rubberbase heeft ook een self-pinching effect waardoor de nagels al na enkele behandelingen een mooie C-curve krijgen. Dit geeft als resultaat slankere èn sterkere nagels! Deze kunnen naturel of met een kleur naar keuze afgewerkt worden.


Gelnagels

Heb je van nature geen sterke of lange nagels? Dan kunnen we met gel de natuurlijke nagels gaan verstevigen en verlengen. Deze worden afgewerkt naturel of een kleur naar keuze. Nailart dient op voorhand besproken te worden dit om voldoende tijd te voorzien voor de behandeling.


Laserontharing

Hoe werkt Milesman Compact Laserontharing?

De laserkop wordt op de te behandelen zone geplaatst, deze is zo gekoeld dat u niks van pijn ervaart. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment in de haarfollikel geabsorbeerd, die energie gaat de follikel in een fractie van een seconde vernietigen.


Hoe snel zie je resultaat?

Na een 14-tal dagen vallen de haartjes gewoon uit en komen ze niet meer terug. 

Het haar kent 3 groeifases, en enkel de haartjes in de anagene fase worden definitief verwijderd. Dat is de reden dat u tussen de 5 à 8 behandelingen nodig heeft voor een optimaal resultaat.


Komen de haartjes terug?

Neen, de haartjes die weggelaser worden, komen nooit meer terug! Het is wel mogelijk dat omwille van hormonale omstandigheden niet actieve haarfollikels actief worden of donshaartjes dikker worden. Dit wordt dan opgelost door een 'onderhoudssessie'. 

Maar nooit krijg je de haargroie zoals voorheen terug!


Wanneer kan er gelaserd worden?

De nieuwste techniek laat ons ook toe gans het jaar door te laseren. De uiterst gekoelde kop en de heel erg korte impulstijd zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd wordt.


Wie kunnen we behandelen?

In principe kunnen we iedereen behandelen, zowel man als vrouw, zowel lichte als donkere huidskleuren, zowel lichte als donkere haren en alle zones op het lichaam.

Er is echter een uitzondering, haren met minder dan 10% pigment of heel fijne donshaartjes reageren niet op de laser.